Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pers de helft van de limoen uit en besprenkel de vis met het sap. Kruid met zout en peper en zet opzij.
Pel de ui en de knoflook. Snipper de ui en pers de knoflook. Verwijder de zaadjes uit de paprika's en snij het vruchtvlees in dunne reepjes. Verhit een scheutje olijfolie in een braadpan en fruit de ui en de knoflook 2 min. Voeg de paprika's toe en fruit ze al roerend 3 min mee. Schep er dan de gehakte tomaten onder en voeg de kokosmelk, paprikapoeder, zout en peper toe. Laat nog 10 min sudderen.
Snij de vis in grove stukken en leg ze in de saus. Laat ze 5 min pocheren, of tot de vis net gaar is. Serveer het vispannetje met de rijst en met de andere halve limoen, in dunne partjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
94 kcal
Vetten
3.4 g
koolhydraten
10 g
waarvan suikers
2 g
vezels
0.9 g
Eiwitten
5.0 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.