Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pers de helft van de limoen uit en besprenkel de vis met het sap. Kruid met zout en peper en zet opzij.
Pel de ui en de knoflook. Snipper de ui en pers de knoflook. Verwijder de zaadjes uit de paprika's en snij het vruchtvlees in dunne reepjes. Verhit een scheutje olijfolie in een braadpan en fruit de ui en de knoflook 2 min. Voeg de paprika's toe en fruit ze al roerend 3 min mee. Schep er dan de gehakte tomaten onder en voeg de kokosmelk, paprikapoeder, zout en peper toe. Laat nog 10 min sudderen.
Snij de vis in grove stukken en leg ze in de saus. Laat ze 5 min pocheren, of tot de vis net gaar is. Serveer het vispannetje met de rijst en met de andere halve limoen, in dunne partjes.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 94 kcal |
Vetten | 3.4 g |
koolhydraten | 10 g |
waarvan suikers | 2 g |
vezels | 0.9 g |
Eiwitten | 5.0 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.