Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Braziliaans visstoofpotje

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pers de helft van de limoen uit en besprenkel de vis met het sap. Kruid met zout en peper en zet opzij.

  2. Pel de ui en de knoflook. Snipper de ui en pers de knoflook. Verwijder de zaadjes uit de paprika's en snij het vruchtvlees in dunne reepjes. Verhit een scheutje olijfolie in een braadpan en fruit de ui en de knoflook 2 min. Voeg de paprika's toe en fruit ze al roerend 3 min mee. Schep er dan de gehakte tomaten onder en voeg de kokosmelk, paprikapoeder, zout en peper toe. Laat nog 10 min sudderen.

  3. Snij de vis in grove stukken en leg ze in de saus. Laat ze 5 min pocheren, of tot de vis net gaar is. Serveer het vispannetje met de rijst en met de andere halve limoen, in dunne partjes.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 94 kcal
Vetten 3.4 g
koolhydraten 10 g
waarvan suikers 2 g
vezels 0.9 g
Eiwitten 5.0 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Thai rijst 150 g
  • Kabeljauwfilet 300 g
  • Limoen 0.50
  • Gemengde paprika's 200 g
  • Gehakte tomaten 250 g
  • Kokosmelk 200 ml

In je voorraadkast

  • Uien 0.50
  • Teentjes knoflook 1
  • Paprikapoeder 1 tl
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Thai rijst 150 g
  • Kabeljauwfilet 300 g
  • Limoen 0.50
  • Gemengde paprika's 200 g
  • Gehakte tomaten 250 g
  • Kokosmelk 200 ml

In je voorraadkast

  • Uien 0.50
  • Teentjes knoflook 1
  • Paprikapoeder 1 tl
  • Olijfolie
  • Zout
  • Peper