Snipper de ui. Hak de peterselie fijn. Snij de lente-ui in ringetjes. Bereid de bulgur volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Pers de knoflook.
Fruit de knoflook en de ui glazig in wat olijfolie. Voeg de komijn toe en bak even mee. Voeg de boerenkool en de wortelschijfjes met wat water toe en laat onder regelmatig omscheppen in 15 min. gaar stoven. Voeg er de laatste 5 min. de rozijnen aan toe. Kruid met peper en zout. Schep de bulgur met de peterselie en de ras el hanout onder de groentemengeling. Kruid eventueel bij met peper en zout.
Bak de spinazieburgers goudbruin en gaar in wat olijfolie. Serveer bij de bulgur. Werk af met de lente-uitjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
611 KJ
Energie
146 kcal
Vetten
4.8 g
Fats acid satured
1.3 g
Koolhydraten
19 g
waarvan suikers
4.7 g
Eiwitten
5.2 g
salt
0.48 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.