Bulgur met boerenkool en spinazieburger | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Bulgur met boerenkool en spinazieburger

Bulgur met boerenkool en spinazieburger

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
  1. Snipper de ui. Hak de peterselie fijn. Snij de lente-ui in ringetjes. Bereid de bulgur volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Pers de knoflook.
  2. Fruit de knoflook en de ui glazig in wat olijfolie. Voeg de komijn toe en bak even mee. Voeg de boerenkool en de wortelschijfjes met wat water toe en laat onder regelmatig omscheppen in 15 min. gaar stoven. Voeg er de laatste 5 min. de rozijnen aan toe. Kruid met peper en zout. Schep de bulgur met de peterselie en de ras el hanout onder de groentemengeling. Kruid eventueel bij met peper en zout.
  3. Bak de spinazieburgers goudbruin en gaar in wat olijfolie. Serveer bij de bulgur. Werk af met de lente-uitjes.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 611 KJ
Energie 146 kcal
Vetten 4.8 g
Fats acid satured 1.3 g
Koolhydraten 19 g
waarvan suikers 4.7 g
Eiwitten 5.2 g
salt 0.48 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • ui 0.5
  • lente-uitjes 2
  • bulgur 100 g
  • teentje(s) knoflook 1
  • komijnpoeder 0.5 tl
  • boerenkool 200 g
  • wortelschijfjes 110 g
  • rozijnen 25 g
  • peterselie 5 g
  • ras el hanout 0.5 tl
  • spinazie-kaasfilets 2

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • ui 0.5
  • lente-uitjes 2
  • bulgur 100 g
  • teentje(s) knoflook 1
  • komijnpoeder 0.5 tl
  • boerenkool 200 g
  • wortelschijfjes 110 g
  • rozijnen 25 g
  • peterselie 5 g
  • ras el hanout 0.5 tl
  • spinazie-kaasfilets 2

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout