Gehaktballetjes met pasta, spek en mascarpone | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gehaktballetjes met pasta, spek en mascarpone

Gehaktballetjes met pasta, spek en mascarpone

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
  1. Breng het water aan de kook en los er het groentebouillonblokje in op. Hak de dille fijn. Meng het gehakt met het ei, paneermeel en de helft van de dille. Kruid met peper en zout. Vorm met vochtige handen balletjes van het gehakt.
  2. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Verhit wat olijfolie in een grote pan en bak de balletjes in 10 min. goudbruin. Schep uit de pan. Bak in de pan de spekblokjes goudbruin. Pers er de knoflook bij en laat even meebakken. Blus met de bouillon.
  3. Leg de gehaktballetjes en de kerstomaatjes in de pan en laat nog even doorwarmen. Voeg de mascarpone toe en roer goed door elkaar. Laat nog eventjes pruttelen. Serveer er de pasta bij. Werk af met de dille.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 952 KJ
Energie 227 kcal
Vetten 12 g
Fats acid satured 6.0 g
Koolhydraten 20 g
waarvan suikers 1.9 g
Eiwitten 9.2 g
salt 0.59 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • blokje groentebouillon 0.25
  • dille 5 g
  • gemengd gehakt 200 g
  • ei 0.5
  • fusilli 250 g
  • spekblokjes 100 g
  • teentje(s) knoflook 1
  • kerstomaten 200 g
  • mascarpone 125 g

Niet inbegrepen in de box

  • paneermeel 1 el
  • water 80 ml
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • blokje groentebouillon 0.25
  • dille 5 g
  • gemengd gehakt 200 g
  • ei 0.5
  • fusilli 250 g
  • spekblokjes 100 g
  • teentje(s) knoflook 1
  • kerstomaten 200 g
  • mascarpone 125 g

Niet inbegrepen in de box

  • paneermeel 1 el
  • water 80 ml
  • olijfolie
  • peper
  • zout