Eenpansgerecht met aardappel, paprika, knolselder en ham
Eenpansgerecht met aardappel, paprika, knolselder en ham
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Snipper de bieslook fijn. Snij de ui in ringen. Snij de paprika in reepjes. Schil en snij de aardappelen in kleine blokjes.
Verwarm een scheut olijfolie in een pan en bak de ui glazig. Voeg de hamblokjes, paprikareepjes, knolselder, aardappelblokjes en het laurierblad toe en kruid met peper en zout. Roerbak 10 min. op middelhoog vuur.
Voeg de room, melk en de mosterd toe en laat 5 min. stoven. Werk af met de bieslook.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
326 KJ
Energie
78 kcal
Vetten
2.7 g
Fats acid satured
1.3 g
Koolhydraten
9.5 g
waarvan suikers
6.1 g
Eiwitten
3.5 g
salt
0.26 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.