Kalkoenrolletjes in tomatensaus met pastinaak en tagliatelle
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Snij het basilicum fijn. Snij de olijven in plakjes. Snij de paprika in reepjes. Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout. Smeer er een laagje pesto op en beleg met de olijven en de paprika. Rol de kalkoenlapjes op en zet vast met een prikker.
Kook de tagliatelle beetgaar in licht gezouten water. Bak de rolletjes in 10 min. gaar in olijfolie. Bak de pastinaakblokjes beetgaar in wat olijfolie. Verkruimel er het bouillonblokje bij en schep om. Giet er de tomatenpuree bij en laat 5 min. zachtjes koken. Leg er de kalkoenrolletjes terug in en bestrooi met de helft van het basilicum. Laat nog eens 5 min. pruttelen.
Serveer de kalkoenrolletjes met de tagliatelle. Werk af met het resterende basilicum.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
662 KJ
Energie
157 kcal
Vetten
3.9 g
Fats acid satured
0.7 g
Koolhydraten
20 g
waarvan suikers
2.9 g
Eiwitten
9.7 g
salt
0.68 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.