Snelle vissoep | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Snelle vissoep

Snelle vissoep

Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
  1. Hak de amandelen fijn. Snij de peterselie fijn. Snij de vis in stukken. Snij de paprika in reepjes. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes.
  2. Doe de stukken aardappel, samen met de paprikareepjes, in een grote pan. Overgiet met het water, de witte wijn en de tomaten. Breng aan de kook en laat 10 min. sudderen. Kruid met peper en zout. Laat de vis in 3 à 4 min. gaar worden in de soep. Proef en voeg eventueel nog wat peper en zout toe.
  3. Pers de knoflook en meng er de gehakte amandelen en peterselie onder. Breng op smaak met het saffraan, peper en zout. Voeg 4 el olijfolie toe en schep goed om. Schep de soep in kommen en geef er de "pesto" bij.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 248 KJ
Energie 59 kcal
Vetten 2.2 g
Fats acid satured 0.3 g
Koolhydraten 4.9 g
waarvan suikers 1.3 g
Eiwitten 4.2 g
salt 0.09 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • amandelen 30 g
  • bladpeterselie 5 g
  • rode paprika('s) 1
  • aardappelen 400 g
  • droge witte wijn 60 ml
  • gehakte tomaten 250 g
  • roodbaarsfilet 300 g
  • teentje(s) knoflook 1
  • mespunt saffraan 0.5

Niet inbegrepen in de box

  • water 500 ml
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • amandelen 30 g
  • bladpeterselie 5 g
  • rode paprika('s) 1
  • aardappelen 400 g
  • droge witte wijn 60 ml
  • gehakte tomaten 250 g
  • roodbaarsfilet 300 g
  • teentje(s) knoflook 1
  • mespunt saffraan 0.5

Niet inbegrepen in de box

  • water 500 ml
  • olijfolie
  • peper
  • zout