Cannelloni met groene kool, eekhoorntjesbrood en basilicumcoulis
Cannelloni met groene kool, eekhoorntjesbrood en basilicumcoulis
Voorbereiding5 min.
Kook25 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding5 min.
Kook25 min.
Moelijkheid
Bereiding
Week het eekhoorntjesbrood 10 min. in lauw water. Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit een scheut olijfolie en bak de kool beetgaar. Schep er de ricotta, de pijnboompitten en 2/3 van de geraspte kaas onder. Kruid met peper en zout.
Vul de cannelloni met het koolmengsel. Leg de rolletjes in een ovenschaal. Druppel er olijfolie over en giet er de room bij. Bestrooi met de rest van de kaas, bedek met aluminiumfolie en zet 10 min. in de oven. Haal het folie weg en zet nog eens 5 min. in de oven.
Haal het eekhoorntjesbrood door een zeef. Bak het goudbruin in wat boter. Blus met de wijn en laat verdampen. Voeg de mascarpone toe en kruid bij met peper en zout. Mix de basilicumblaadjes met een scheut olijfolie en een beetje water glad. Kruid bij met peper en zout. Verdeel de cannelloni over de borden. Schep er het eekhoorntjesbrood op en werk af met de basilicumcoulis en rucola.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
1037 KJ
Energie
248 kcal
Vetten
17 g
Fats acid satured
9.1 g
Koolhydraten
13 g
waarvan suikers
3.6 g
Eiwitten
10 g
salt
0.41 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.