Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verwarm de oven voor op 180 °C. Rol het deeg uit, bekleed er een taartvorm (30 cm diameter) mee en prik de bodem veelvuldig in met een vork.
Snij de bieten in dunne sneden. Snij het witloof in de lengte in tweeën en verwijder de bittere onderkant. Stoof het witloof aan in een beetje boter en kruid met zout en peper. Klop de eieren los met de room en kruid met zout en peper. Verdeel de bieten en het witloof over de deegbodem. Giet er het eimengsel over en verdeel daarover toefjes geitenkaas. Pluk boven de taart de blaadjes van de tijm. Bak 20 min in de oven.
Garneer de taart met gesnipperde lente-ui en serveer er een slaatje bij.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 946 KJ |
Energie | 228 kcal |
Vetten | 19 g |
Fats acid satured | 4.1 g |
koolhydraten | 5.4 g |
waarvan suikers | 2.6 g |
Eiwitten | 8.3 g |
salt | 0.31 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.