Snipper de ui. Schil de aardpeer en snij in schijfjes. Halveer de sugarsnaps. Hak de pinda's grof. Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit een scheutje arachideolie in een wok of pan en roerbak hierin de ui, geperste knoflook, wortelblokjes, sugarsnaps en aardpeer enkele minuten. Schep goed om. Voeg nu de tofu toe en bak nog 2 min. verder. Voeg de sojasaus, limoensap en quinoa toe. Roerbak nog 1 min.
Verdeel de quinoa goreng over de borden en werk af met koriander en pindanoten.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
494 KJ
Energie
118 kcal
Vetten
4.2 g
Fats acid satured
0.7 g
Koolhydraten
13 g
waarvan suikers
2.5 g
Eiwitten
5.7 g
salt
0.36 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.