Polenta met gorgonzola, paddenstoelen, pompoen en gremolata
Polenta met gorgonzola, paddenstoelen, pompoen en gremolata
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Meng voor de gremolata de resterende peterselie met de pijnboompitten. Rasp er de schil van de citroen bij en giet er een scheutje olijfolie over. Roer goed om. Schep de polenta in diepe borden en verdeel er het pompoen-paddenstoelenmengsel over. Werk af met de gremolata.
Verhit een scheut olijfolie in een pan en bak de pompoenblokjes beetgaar. Voeg de oesterzwammen en shimeji toe en bak goudbruin. Rits er de blaadjes tijm over en schep goed om. Kruid met peper en zout.
Meng voor de gremolata de resterende peterselie met de pijnboompitten. Rasp er de schil van de citroen bij en giet er een scheutje olijfolie over. Roer goed om. Schep de polenta in diepe borden en verdeel er het pompoen-paddenstoelenmengsel over. Werk af met de gremolata.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
449 KJ
Energie
107 kcal
Vetten
5.3 g
Fats acid satured
2.5 g
Koolhydraten
10 g
waarvan suikers
2.8 g
Eiwitten
4.2 g
salt
0.33 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.