Lamskoteletjes met rozemarijnaardappelen en groentemengeling
Lamskoteletjes met rozemarijnaardappelen en groentemengeling
Voorbereiding5 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding5 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Snipper de ui. Verhit een klontje boter in een pan en bak hierin de ui glazig. Voeg de ongepelde tenen knoflook, de wortelschijfjes en pompoen toe en bak alles beetgaar. Schep regelmatig om.
Rasp er de schil van de niet-behandelde sinaasappel over en voeg enkele takjes tijm toe. Schep om en laat nog 2 min. verder bakken. Pers er het sap van de sinaasappelen bij en laat inkoken tot een kleverige saus. Kruid met peper en zout.
Bak de krieltjes goudbruin. Kruid de lamskoteletten met peper en zout en bak bruin in boter. Leg ze op de borden en schep er het groentemengsel over. Geef er de krieltjes bij.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
387 KJ
Energie
92 kcal
Vetten
3.4 g
Fats acid satured
1.6 g
Koolhydraten
9.7 g
waarvan suikers
3.3 g
Eiwitten
4.8 g
salt
0.36 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.