Snij de sjalot en het basilicum fijn. Snij de paprika in reepjes. Kook de rijst beetgaar in licht gezouten water. Verhit een scheutje arachideolie in een pan. Fruit de sjalot glazig. Schep er de currypasta door. Giet er de kokosmelk bij en breng aan de kook.
Doe er de pompoenblokjes en paprikareepjes bij en laat 15 min. pruttelen op een laag vuur. Snij de vis in stukken. Leg de vis en de tomaatjes tussen de groenten en laat nog eens 5 min. stoven.
Verdeel de rijst over de borden en schep er de curry bij. Werk af met het basilicum en sesamzaadjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
446 KJ
Energie
106 kcal
Vetten
3.5 g
Fats acid satured
2.6 g
Koolhydraten
13 g
waarvan suikers
1.6 g
Eiwitten
5.6 g
salt
0.32 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.