Pulled veggie burger met koolsla, sriracha-dressing en pastinaakfrietjes
Pulled veggie burger met koolsla, sriracha-dressing en pastinaakfrietjes
Voorbereiding20 min.
Kook10 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding20 min.
Kook10 min.
Moelijkheid
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de pastinaken en snij in frietjes. Leg de pastinaken op een met bakpapier beklede ovenplaat, besprenkel met olijfolie en kruid met paprikapoeder, peper en zout. Schuif 20-25 min. in de hete oven, of tot de pastinaakfrietjes goudbruin en knapperig zijn.
Meng de srirachasaus met de mayonaise, Griekse yoghurt en het limoensap. Breng op smaak met peper en zout. Snij de rode ui in ringen en meng met de geraspte witte kool en wortelen. Meng er vervolgens de sriracha-dressing door.
Verwarm een klontje boter in een pan op een middelhoog vuur en roerbak de pulled veggie volgens de instructies op de verpakking. Verwarm een andere, droge pan op een middelhoog vuur en verwarm de binnenkant van de hamburgerbroodjes. Beleg elk broodje met pulled veggie en koolsla en serveer met de pastinaakfrietjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
639 KJ
Energie
153 kcal
Vetten
8.2 g
Fats acid satured
1.3 g
Koolhydraten
13 g
waarvan suikers
3.9 g
Eiwitten
4.9 g
salt
0.8 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.