Schil en snij de aardappelen in stukken en kook samen met de broccoliroosjes, in gezouten water, in ongeveer 25 min. gaar.
Schil en snipper de sjalot. Verhit een klontje boter in een grote pan en stoof de sjalot 2 min. aan. Voeg de courgettespaghetti en zeekraal toe en roerbak, voorzichtig, in ongeveer 4-5 min. beetgaar. Besprenkel met limoensap en kruid met peper en zout. Houd warm. Verhit ondertussen een klontje boter in een andere pan. Kruid de zeebaars met peper en zout en bak eerst (afhankelijk van de dikte van de vis) 3 min. aan de ene kant en vervolgens 2 min. aan de andere kant.
Giet het kookvocht van de aardappelen en broccoli af en stamp met een klont boter en een geutje melk tot een smeuïge puree. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Serveer de puree met de vis en groenten.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
282 KJ
Energie
67 kcal
Vetten
2.5 g
Fats acid satured
1.3 g
Koolhydraten
4.6 g
waarvan suikers
0.8 g
Eiwitten
5.8 g
salt
0.2 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.