Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de spruiten in kwartjes. Hak de hazelnoten grof.
Verhit een klont boter in een kookpot en roerbak de zoete aardappelblokjes en spruiten 3 min. Voeg de gesneden prei en kool toe en roebak 3 min. verder. Giet er de room overheen en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Smelt ondertussen de boter voor de crumble in een steelpannetje en meng met de havervlokken en hazelnoten. Kruid met peper en zout. Verdeel de groenten over een ovenschaal, meng er de geraspte kaas doorheen en bedek met het havermengsel. Schuif 15 min. in de hete oven, of tot de crumble goudbruin is.
Verhit een klontje boter in een pan en bak de quorn cordon bleus volgens de instructies op de verpakking. Serveer met de crumble.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
741 KJ
Energie
177 kcal
Vetten
11 g
Fats acid satured
4.8 g
Koolhydraten
13 g
waarvan suikers
3.6 g
Eiwitten
6.2 g
salt
0.52 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.