Vietnamese kippenspiesjes met paksoi en rijst | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Vietnamese kippenspiesjes met paksoi en rijst

Vietnamese kippenspiesjes met paksoi en rijst

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
  1. Kook de rijst gaar in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
  2. Plet de knoflook tot moes. Meng de helft van de knoflook met de vissaus, en snuifje pili-pili, suiker, witte wijnazijn, peper en een geutje arachideolie. Meng er de kippenlapjes doorheen en laat 5 min. marineren. Snij ondertussen de paksoi in repen.
  3. Spies het vlees op de spiesjes. Verhit een grillpan op een hoog vuur en gril de spiesjes in 10 min. rondom rond goudbruin en gaar. Bestrijk regelmatig met de overgebleven marinade. Verhit ondertussen wat olie in een wok en roerbak de overgebleven knoflook 1 min. alvorens de paksoi toe te voegen. Roerbak in 5 min. gaar. Meng er de oestersaus doorheen en laat nog 1 min. verder garen. Serveer de spiesjes met rijst en paksoi.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 605 KJ
Energie 144 kcal
Vetten 4.1 g
Fats acid satured 1.0 g
Koolhydraten 16 g
waarvan suikers 2.5 g
Eiwitten 11 g
salt 1.6 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • Thais geparfumeerde rijst 125 g
  • teen knoflook 1
  • vissaus 2 el
  • pili-pili
  • kipfilethaasje 300 g
  • paksoi 1
  • oestersaus 3 el

Niet inbegrepen in de box

  • arachideolie
  • suiker 0.5 el
  • witte wijnazijn 1 el
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • Thais geparfumeerde rijst 125 g
  • teen knoflook 1
  • vissaus 2 el
  • pili-pili
  • kipfilethaasje 300 g
  • paksoi 1
  • oestersaus 3 el

Niet inbegrepen in de box

  • arachideolie
  • suiker 0.5 el
  • witte wijnazijn 1 el
  • peper
  • zout