Kook de noedels 2 min. minder lang dan aangegeven op de verpakking.
Snipper de ui en plet de knoflook tot moes. Hak de koriander fijn en snij de helft van de limoen in partjes. Pers het sap uit de andere helft. Meng het limoensap, de sojasaus, de pili-pili (volgens eigen smaak) en de bruine suiker. Hak de pindanoten grof.
Kluts de eieren. Verhit een wok op een hoog vuur en stoof de ui en knoflook 1 min. aan. Voeg de wokgroenten toe en roerbak in 5 min. gaar. Haal de groenten uit de wok en roerbak de eieren in 2 min. gaar. Voeg de groenten opnieuw toe en meng goed dooreen. Giet het kookvocht van de noedels af en voeg samen met de pindanoten toe aan de wok. Overgiet met de sojasausmarinade en roerbak 2 min. verder, tot alles onder een laagje saus zit. Verdeel de Pad Thai over de borden en serveer met koriander en overgebleven partjes limoen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
650 KJ
Energie
154 kcal
Fats acid satured
0.9 g
Vetten
5.2 g
Fats acid satured
0.98 g
Koolhydraten
19 g
waarvan suikers
3.9 g
Eiwitten
7.6 g
salt
1.3 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.