Snij de aubergines in schijven van 1 cm dik. Besprenkel ze met olijfolie en kruid ze met zout, peper en paprikapoeder. Verhit een beetje arachideolie in een braadpan en gril de schijven aubergine 5 min per kant op een hoog vuur.
Verhit in een andere braadpan een scheutje olijfolie op een matig vuur en bak het vlees ongeveer 10 min.
Rasp de komkommer en dep hem droog. Hak de munt fijn, pel en pers de knoflook. Meng de komkommer met de munt, de knoflook en de yoghurt. Kruid met zout en peper. Warm de pitabroodjes op volgens de aanwijzingen op de verpakking, snij ze open en vul ze met het vlees en de aubergine. Garneer met de saus en serveer.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
561 KJ
Energie
134 kcal
Vetten
5.4 g
Fats acid satured
1.5 g
koolhydraten
11 g
waarvan suikers
2.2 g
Eiwitten
6.8 g
salt
0.5 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.