Pita met varkensgyros, gegrilde aubergine en yoghurtsaus | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Pita met varkensgyros, gegrilde aubergine en yoghurtsaus

Pita met varkensgyros, gegrilde aubergine en yoghurtsaus

Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de aubergines in schijven van 1 cm dik. Besprenkel ze met olijfolie en kruid ze met zout, peper en paprikapoeder. Verhit een beetje arachideolie in een braadpan en gril de schijven aubergine 5 min per kant op een hoog vuur.

  2. Verhit in een andere braadpan een scheutje olijfolie op een matig vuur en bak het vlees ongeveer 10 min.

  3. Rasp de komkommer en dep hem droog. Hak de munt fijn, pel en pers de knoflook. Meng de komkommer met de munt, de knoflook en de yoghurt. Kruid met zout en peper. Warm de pitabroodjes op volgens de aanwijzingen op de verpakking, snij ze open en vul ze met het vlees en de aubergine. Garneer met de saus en serveer.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 561 KJ
Energie 134 kcal
Vetten 5.4 g
Fats acid satured 1.5 g
koolhydraten 11 g
waarvan suikers 2.2 g
Eiwitten 6.8 g
salt 0.5 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen

Inbegrepen in de box

  • Aubergine 1
  • Varkensvlees voor pita 400 g
  • Komkommer 0.5
  • Munt 5 g
  • Teentje knoflook 0.5
  • Grieks yoghurt 120 g
  • Pitabroodjes 4

Niet inbegrepen in de box

  • Arachideolie
  • Olijfolie
  • Paprikapoeder 1 tl
  • Peper
  • Zout
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen

Inbegrepen in de box

  • Aubergine 1
  • Varkensvlees voor pita 400 g
  • Komkommer 0.5
  • Munt 5 g
  • Teentje knoflook 0.5
  • Grieks yoghurt 120 g
  • Pitabroodjes 4

Niet inbegrepen in de box

  • Arachideolie
  • Olijfolie
  • Paprikapoeder 1 tl
  • Peper
  • Zout