Kook de eieren in 10 min. hard. Hak ondertussen de dragon fijn. Snij de augurken in kleine stukjes en hak de kappertjes fijn. Pel en snipper de sjalot. Pel de eieren en plet ze met een vork fijn. Meng er de dragon, augurk, kappertjes, de helft van de sjalot en mayonaise door. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit wat boter in een pan over een middelhoog vuur en bak de vegetarische burgers volgens de instructies op de verpakking. Haal de burgers uit de pan en hou warm. Leg de hamburgerbroodjes met de binnenzijde in de pan en warm ze even op.
Meng de overgebleven sjalot door de kropsla en maak aan met olijfolie, witte wijnazijn, peper en zout. Schil, met een dunschiller, de komkommer in linten, tot aan de zaadlijst. Besmeer de binnenkanten van de broodjes met de tartaar, beleg met de visburger en de komkommerlinten. Serveer met de kropsla.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
785 KJ
Energie
188 kcal
Vetten
13 g
Fats acid satured
2.8 g
Koolhydraten
12 g
waarvan suikers
0.7 g
Eiwitten
5.8 g
salt
0.73 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.