Snij de munt fijn. Snij de kalkoenfilets in reepjes. Snij de groene paprika in blokjes. Snipper de Spaanse peper fijn.
Meng de Spaanse peper met een scheut olie en kruid met peper en zout. Hussel er de kalkoereepjes door. Kook de rijst gaar zoals vermeld op de verpakking.
Bak de Chinese kool met de paprika beetgaar in olie. Doe er de kalkoenreepjes bij en roerbak goudbruin. Schep er de maïskorrels onder en laat even mee opwarmen. Kruid bij met peper en zout. Giet de rijst af en pers er de limoen boven uit. Doe er de munt bij en meng goed onder elkaar. Verdeel de kalkoen over de borden. Geef er de rijst en de barbecuesaus bij.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
455 KJ
Energie
108 kcal
Vetten
1.5 g
Fats acid satured
0.2 g
Koolhydraten
14 g
waarvan suikers
1.9 g
Eiwitten
8.7 g
salt
0.24 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.