Snij de venkel in de lengte in dunne plakjes. Hak de helft van de garnalen grof. Snipper de sjalotten. Breng het water aan de kook en los het bouillonblokje erin op.
Bak de helft van de sjalotten glazig in wat olie. Voeg de gehakte en de hele garnalen toe en roerbak 2 min. Doe wat olie in een diepe pan en bak de resterende sjalotten glazig. Roer er de rijst en de venkel door en bak 2 min. Giet er een pollepel van de bouillon bij en laat het vocht verdampen. Herhaal tot al de bouillon op is en de rijst romig is. Roer de kokosmelk door de rijst en laat nog 1 min. zachtjes koken. Roer er het garnalenmengsel onder.
Verdeel de risotto over de borden. Schep er een lepel pesto op en werk af met de koriander.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
344 KJ
Energie
82 kcal
Vetten
3.3 g
Fats acid satured
1.7 g
Koolhydraten
8.4 g
waarvan suikers
0.9 g
Eiwitten
4.4 g
salt
0.77 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.