Snij de postelein grof. Snipper de sjalotten fijn. Hak de amandelen fijn. Snij de peterselie fijn. Breng het water aan de kook en los de groentebouillon erin op.
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Bak de sjalotten met de geperste knoflook 5 min. in olijfolie glazig. Giet de artisjokken af en voeg, samen met de citroensap, de bouillon en de postelein bij de sjalotten. Laat 2 min. doorwarmen.
Giet de pasta af en meng onder de groenten. Kruid met flink wat peper en eventueel wat zout. Verdeel de pasta over de borden en werk af met de peterselie, amandelen en Parmezaanse kaas.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
703 KJ
Energie
168 kcal
Vetten
6.0
Fats acid satured
1.2
koolhydraten
20.0
waarvan suikers
4.0
Eiwitten
6.3
salt
0.4
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.