Halveer de kerstomaatjes. Hak de dille fijn. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Blancheer de broccoliroosjes 5 min. in licht gezouten water.
Bak de kappertjes krokant in een scheutje olijfolie. Schep uit de pan. Doe de kerstomaatjes in de pan en roerbak 2 min. Doe er de geblancheerde broccoliroosjes bij en de in stukjes getrokken gerookte forel. Giet er 4 el van het pastakookwater bij en laat 5 min. pruttelen.
Giet de pasta af en vang een kopje van het water op. Hussel de pasta en de rucola door het forelmengsel en voeg eventueel wat van het kookvocht toe. Kruid met peper en zout. Verdeel alles over de borden en werk af met de krokante kappertjes, de dille en een scheutje olijfolie.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
259 KJ
Energie
144 kcal
Vetten
2.7 g
Fats acid satured
0.6 g
Koolhydraten
1.6 g
waarvan suikers
1.6 g
Eiwitten
6.8 g
salt
0.75 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.