Vegetarische balletjes, puttanescasaus, quinoa | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Vegetarische balletjes, puttanescasaus, quinoa

Vegetarische balletjes, puttanescasaus, quinoa

Moelijkheid Makkelijk
Moelijkheid Makkelijk
  1. Maak de saus. Snij de tomaten in kleine blokjes. Pel en snij de ui en de knoflook fijn. Giet 3 el olijfolie in een pan en fruit de ui en de knoflook glazig. Giet de tomatenblokjes erbij en laat 10 min. stoven. Voeg de olijven, de grof gehakte kappers en de helft van de peterselie, fijngehakt, toe. Kruid met peper en zout.

  2. Kook de quinoa in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.

  3. Verwarm de balletjes in een pan met een scheut olijfolie. Serveer met de quinoa en de puttanescasaus. Decoreer met een beetje peterselie.

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • vegetarische balletjes 12 st
  • ui 1/2 st
  • teen knoflook 1 st
  • tomaten 3 st
  • takjes peterselie 2 st
  • quinoa 100 g
  • groene olijven 2 el
  • kappers 2 el

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • vegetarische balletjes 12 st
  • ui 1/2 st
  • teen knoflook 1 st
  • tomaten 3 st
  • takjes peterselie 2 st
  • quinoa 100 g
  • groene olijven 2 el
  • kappers 2 el

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout