Snij de radicchio in reepjes. Schil de peer en snij in partjes. Blancheer de pompoenblokjes 5 min. in licht gezouten water.
Bak het ontbijtspek knapperig in een droge koekenpan. Schep uit de pan. Smelt een klontje boter. Doe de aardappelen, pompoenblokjes, radicchio en peerpartjes in de pan en laat 5 min. bakken. Kruid met peper en zout. Bak de pensen in boter en snij ze in plakjes. Verwarm de room en laat er de kaas al roerend in smelten.
Verdeel de warme salade, spek en de plakjes pens over de borden. Druppel er de warme saus over. Serveer meteen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
662 KJ
Energie
159 kcal
Vetten
11 g
Fats acid satured
5.6 g
Koolhydraten
8.9 g
waarvan suikers
1.8 g
Eiwitten
4.1 g
salt
0.81 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.