Breng het water aan de kook en voeg de kippenbouillon en de melk toe tot net aan het kookpunt. Klop er beetje bij beetje de polenta door en laat onder voortdurend kloppen binden. Zet het vuur laag en laat inkoken tot een romige polenta. Roer er een klontje boter onder.
Bak de pancetta krokant in een droge koekenpan. Haal uit de pan. Bak de oesterzwammen goudbruin in olijfolie. Doe er in delen de spinazie bij en laat slinken. Kruid met de oregano, peper en zout.
Verdeel de polenta over de borden. Schep er het spinazie-champignonmengsel op. Verdeel er de geitenkaas over. Werk af met de pancetta en de waterkers. Druppel er nog wat olijfolie over.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
417 KJ
Energie
100 kcal
Vetten
5.1 g
Fats acid satured
2.4 g
Koolhydraten
9.8 g
waarvan suikers
1.5 g
Eiwitten
3.3 g
salt
0.79 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.