Snipper de ui. Hak de peterselie fijn. Snij de steak in reepjes.
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Bak de ui glazig in olijfolie. Voeg de pompoenblokjes toe en bak beetgaar. Doe er het vlees bij en bak gaar. Kruid met peper en zout.
Giet de tomatensaus bij het pompoen-vleesmengsel en laat 5 min. sudderen. Doe er de maïskorrels bij en laat mee opwarmen. Giet de pasta af en meng onder het groente-vleesmengsel. Schep de pasta op de borden en werk af met de peterselie.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
529 KJ
Energie
126 kcal
Vetten
2.4 g
Fats acid satured
0.5 g
Koolhydraten
17 g
waarvan suikers
3.4 g
Eiwitten
8.2 g
salt
0.62 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.