Verwijder de harde kern van het witloof en snij het in grote stukken. Schil en snij de pastinaak en wortelen in reepjes. Snij de appel in blokjes. Snipper de ui. Schil de gember en rasp fijn. Hak de dragon fijn. Hak de walnoten grof.
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking in gezouten water. Verhit een scheutje olie in de wok, voeg de ui, gember en de worteltjes toe en pers er de knoflook bij. Roerbak tot de wortelen beetgaar zijn. Voeg de pastinaak en het witloof toe en roerbak 5 min. verder. Bak de appelblokjes 2 min. mee.
Schep er de kruidenkaas en de dragon onder. Proef en kruid bij met peper en zout. Verdeel de wok over de borden en werk af met de noten. Geef er de rijst bij.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
478 KJ
Energie
114 kcal
Vetten
3.8 g
Fats acid satured
1.2 g
Koolhydraten
16 g
waarvan suikers
4.9 g
Eiwitten
2.5 g
salt
0.14 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.