Verwarm de oven voor op 220°C. Snij de zalm in reepjes. Snij de rode ui en de prei in ringen.
Bak de rode ui glazig in olijfolie. Doe er de prei en champignons bij en bak 2 min. mee. Kruid met peper en zout. Rol het pizzadeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de zure room over het deeg. Verdeel er de zalmreepjes en de groenten over. Bak de flammkuchen in 15 min. goudbruin en gaar.
Breng intussen de kropsla op smaak met olijfolie, peper en zout. Serveer bij de flammkuchen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
718 KJ
Energie
171 kcal
Vetten
9.1 g
Fats acid satured
4.3 g
Koolhydraten
15 g
waarvan suikers
2.1 g
Eiwitten
6.7 g
salt
0.65 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.