Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Op dit moment
Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur
Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.
Chrome
Safari
Firefox
Verhit de oven op 180°C. Snij de ui in halve maantjes. Verhit een klont boter in een pan en stoof de helft van de ui 2 min. aan alvorens het gehakt toe te voegen. Roerbak 5 min., of tot het gehakt gaar is. Giet het vocht van de rodekool af. Probeer zoveel mogelijk vocht uit de rode kool te duwen. Week de overgebleven ui 10 min. in een kommetje met koud water.
Leg het bladerdeeg met bakpapier in een taartvorm. Druk de randen goed aan en prik met een vork gaatjes in de bodem. Leg het gehakt op de bodem en bedek met de rode kool. Brokkel er de feta overheen en kruid met peper. Schuif 20 min. in de hete oven.
Was de veldsla. Ontpit en snij de tomaat in blokjes. Giet het vocht van de ui af. Meng de sla met de tomaten en ui. Breng op smaak met olijfolie, rode wijnazijn, peper en zout. Serveer de hartige taart met de salade.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 737 KJ |
Energie | 176 kcal |
Vetten | 12 g |
Fats acid satured | 5.1 g |
koolhydraten | 11 g |
waarvan suikers | 4.2 g |
Eiwitten | 5.7 g |
salt | 0.82 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.