Kook de rijst gaar volgens de instructies op de verpakking in gezouten water. Snipper de ui en plet de knoflook tot moes. Hak de koriander grof.
Verhit wat olie in een wok over een hoog vuur en wok de ui 1 min. Voeg de wortelblokjes en knoflook toe en wok 5 min. verder alvorens de wokgroenten toe te voegen. Roerbak 5 min. Verhit ondertussen wat olie in een andere pan en bak de spiegeleitjes.
Giet het water van de rijst af en giet de rijst in de wokpan. Breng op smaak met de sojasaus en sriracha en meng goed dooreen. Serveer de roerbak met het spiegeleitje, de verse koriander en eventueel wat extra sriracha voor wie van pikant houdt.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
501 KJ
Energie
120 kcal
Vetten
3.7 g
Fats acid satured
0.8 g
koolhydraten
17 g
waarvan suikers
3.2 g
Eiwitten
4.1 g
salt
0.57 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.