Verhit de oven op 180°C. Kook de noedels gaar. Snipper de uien. Snij de paksoi in stukken.
Verwarm een braadpan op een middelhoog vuur. Kruid de eendenborst met peper en zout en leg met de velkant in de pan. Bak 6 min., draai het vuur lager, draai het vlees om en bak nog 2 min. verder. Haal het vlees uit de pan schuif +/-15 min. in de hete oven. Giet het vet van de pan weg en blus met het water. Schraap de bakresten los en voeg de hoisinsaus en de sojasaus toe. Laat 2 min. inkoken. Haal het vlees uit de oven en laat 5 min. rusten.
Verhit olie in een wok en stoof de uien 1 min. aan. Voeg de wortelen toe. Roerbak 3 min. en voeg de paksoi toe. Gaar 3 min. en overgiet met de 1/2 van de saus en voeg de noedels toe. Meng goed. Verdeel de noedels en groenten over kommen, snij het vlees in plakken en leg het op de noedels. Werk het vlees af met de overgebleven saus.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
610 KJ
Energie
145 kcal
Vetten
7.7 g
Fats acid satured
2.5 g
koolhydraten
12 g
waarvan suikers
2.7 g
Eiwitten
7.3 g
salt
1.20 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.