Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Verhit de oven op 180°C. Snij de aubergine in hapgrote stukken, besprenkel met flink wat olijfolie en peper en zout. Leg de auberginestukken op een met bakpapier beklede ovenplaat. Schuif 25 à 30 min. in de hete oven.
Snipper de ui en snij de kerstomaten doormidden. Verhit wat olie in een kookpot en stoof de ui 5 min. over een laag vuur. Plet de knoflook tot moes. Stoof de knoflook met cayennepeper (naar uw smaak) 1 min. bij de ui. Voeg de gehakte tomaten, kerstomaten en suiker toe. Laat de saus 15 min. pruttelen.
Kook de gnocchi gaar volgens de instructies op de verpakking in gezouten water. Breng de saus op smaak met peper en zout. Haal de aubergine uit de oven en meng samen met de gnocchi doorheen de saus. Serveer met Parmezaanse kaas.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 422 KJ |
Energie | 100 kcal |
Vetten | 3.0 g |
Fats acid satured | 1.0 g |
koolhydraten | 14 g |
waarvan suikers | 2.8 g |
Eiwitten | 3.0 g |
salt | 0.65 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.