Verhit de oven op 210°C en bak de ovenfrietjes volgens de instructies op de verpakking. Giet het sap van de rode paprika af en snij in repen.
Verhit wat olie in een pan over een middelhoog vuur en bak de burgers krokant volgens de instructies op de verpakking. Pel de avocado, snij in stukken en mix samen met de zure room, het limoensap, de koriander en peper en zout tot een smeuïge saus.
Haal de burgers uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Haal de hamburgerbroodjes uit elkaar en warm de snijkanten 2-3 min. op in de pan. Besmeer de broodjes met de avocadosaus en leg er een burger op. Beleg de burger vervolgens met paprikareepjes, scheuten en rucola. Serveer de burger met de ovenfrietjes.
Tip: overgebleven ongebakken frietjes vries je gewoon in!
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
808 KJ
Energie
188 kcal
Vetten
10 g
Fats acid satured
1.5 g
koolhydraten
19 g
waarvan suikers
1.9 g
Eiwitten
3.2 g
salt
1.04 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.