Kook de udon noedels gaar in gezouten water, volgens de instructies op de verpakking.
Verhit wat olie in een wok over een middelhoog vuur. Roerbak het gehakt 3 min. Voeg 2/3 van de sojasaus en sambal oelek toe en roerbak 3 min., of tot het vlees gaar is.
Breng het water aan de kook en los de bouillon erin op. Voeg de wokgroenten toe en laat 10 min. garen. Draai het vuur uit en roer de miso en de overgebleven sojasaus door de soep. Verdeel de noedels over kommen en lepel er de soep met groenten overheen. Werk af met het gehakt en de sojascheuten.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
343 KJ
Energie
82 kcal
Vetten
3.7 g
Fats acid satured
1.1 g
koolhydraten
7.9 g
waarvan suikers
1.0 g
Eiwitten
5.1 g
salt
1.3 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.