Snipper de ui en plet de knoflook tot moes. Verhit wat olie in een grote diepe pan of wok over een middelhoog vuur en stoof de ui en knoflook 2 min. aan. Draai het vuur hoger en voeg het gehakt toe. Roerbak 5 min. Kruid met peper en zout.
Snij ondertussen de kerstomaatjes doormidden. Voeg de spinazie en kerstomaatjes toe aan de pan en roerbak 2 min. Giet er de kerstomaten uit blik, de room en het water bij. Meng goed dooreen. Kruid met peper en zout.
Voeg de ravioli toe aan de pan en laat het geheel 10 min. pruttelen op een laag tot middelhoog vuur. Verdeel over borden en serveer met Parmezaanse kaas.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
514 KJ
Energie
123 kcal
Vetten
6.7 g
Fats acid satured
2.6 g
Koolhydraten
8.3 g
waarvan suikers
3.0 g
Eiwitten
7.3 g
salt
0.7 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.