Verhit de ovengrill. Verwarm de puree volgens de instructies op de verpakking. Meng de kaas met het paneermeel en besprenkel met olijfolie. Doe de puree in een ovenschaaltje en werk af met het kaasmengsel. Schuif 15 min. onder de grill.
Verhit een klontje boter in een pan over een laag vuur en bak het vlees in ongeveer 15 min. gaar.
Breng een kookpot met gezouten water aan de kook. Blancheer de fijne boontjes 5 min. Snipper de sjalot en bieslook. Giet het kookvocht af en spoel de boontjes met koud water. Verhit een klontje boter in een kookpot en stoof de sjalot 1 min. aan. Voeg de boontjes en sugar snaps toe en roerbak 3 min. Blus met witte wijnazijn en voeg de mosterd toe. Roerbak nog 1 min. verder. Breng op smaak met peper en zout en meng er de bieslook onder. Serveer de boontjes met het vlees en de puree uit de oven.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
564 KJ
Energie
135 kcal
Vetten
8.1 g
Fats acid satured
3.8 g
Koolhydraten
6.2 g
waarvan suikers
1.0 g
Eiwitten
8.4 g
salt
0.56 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.