Verhit de oven op 180°C. Leg de zoete aardappelstaafjes op een met bakpapier beklede ovenplaat. Besprenkel met olijfolie, peper, zout en paprikapoeder en bak 20 min in de oven of tot de frietjes goudbruin zijn.
Verkruimel de feta, plet de knoflook tot moes en meng met het gehakt en kaneelpoeder. Kruid met peper en zout. Draai balletjes van het gehakt ter grootte van een walnoot. Verhit wat olijfolie in een pan over een middelhoog vuur en bak de balletjes in ongeveer 20 min. gaar.
Bak ondertussen het naanbroodje volgens de instructies op de verpakking. Serveer de balletjes met de zoete aardappelfrietjes, het naanbroodje en de mangochutney.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
995 KJ
Energie
237 kcal
Vetten
13 g
Fats acid satured
4.7 g
Koolhydraten
23 g
waarvan suikers
13 g
Eiwitten
6.7 g
salt
1.00 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.