Kook de granenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking in gezouten water. Snij de rode bieten en appels in blokjes. Hak de sjalot en de peterselie fijn. Blancheer de broccoliroosjes 5 min. in kokend gezouten water. Giet af en laat schrikken onder koud stromend water.
Maak intussen de vinaigrette: doe de mosterd en witte wijnazijn samen en klop los. Voeg er geleidelijk de olijfolie aan toe. Doe er de sjalot en de peterselie bij en kruid met peper en zout.
Stel de salade samen in één grote kom of verdeel meteen in porties. Begin met de spinazie en verdeel daarop de gekookte granenmix. Verdeel er de broccoliroosjes, appelblokjes en bietenblokjes over. Scheur de mozzarella in plukken en schik op de salade. Werk af met de zadenmix en rozijnen. Schenk er de vinaigrette over.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
674 KJ
Energie
161 kcal
Vetten
9.6 g
Fats acid satured
2.8 g
Koolhydraten
11 g
waarvan suikers
4.6 g
Eiwitten
5.9 g
salt
0.28 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.