Halveer de ui en snij in halve maantjes. Maak de guacamole: haal het vruchtvlees uit de avocado en prak fijn. Pers er een teentje knoflook bij. Kruid met peper, zout en breng op smaak met limoensap. Doe er wat blaadjes koriander bij. Meng goed door elkaar. Dek af met plastic folie en bewaar in de koelkast.
Stoof de ui en de paprikareepjes in wat olie op een laag vuur. Kruid met peper en zout. Verhit boter in een pan en bak er de steak in. Kruid met de colombo mix. Draai die na anderhalve minuut om. Bak nog enkele minuutjes verder en haal uit de pan.
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij de steak in reepjes. Leg in het midden van elke tortilla enkele reepjes vlees, paprika en ui en werk af met guacamole. Plooi de onderkant een beetje over de vulling heen en rol dan zijwaarts op. Zet vast met een tandenstoker. Geef er de resterende guacamole bij.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
724 KJ
Energie
172 kcal
Vetten
7.8 g
Fats acid satured
1.7 g
Koolhydraten
16 g
waarvan suikers
1.5 g
Eiwitten
8.8 g
salt
0.49 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.