Snij de rode ui en de courgette in halve maantjes. Snij de puntpaprika in ringetjes. Halveer de olijven. Maak de blaadjes van de slaharten los. Scheur de blaadjes basilicum. Snij de halloumi in plakjes van een halve centimeter.
Stoof de rode ui aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Bak er de veggiekebab bij. Stoof er na enkele minuten de puntpaprika, courgette, olijven en basilicum bij. Kruid met peper en zout. Bak de plakken halloumi even in olijfolie op een hoog vuur, aan aan beide kanten.
Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij open. Smeer in elk broodje wat zure room en beleg met enkele slablaadjes. Schep er de kebab en groentemengeling in. Leg er een plakje halloumi op. Geef er de resterende slablaadjes en zure room bij.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
764
Energie
182 kcal
Vetten
8.7 g
Fats acid satured
1.0 g
koolhydraten
17 g
waarvan suikers
2.2 g
Eiwitten
7.6 g
salt
1.10 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.