Zuiderse pitabroodjes met halloumi en veggie kebab | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Zuiderse pitabroodjes met halloumi en veggie kebab

Zuiderse pitabroodjes met halloumi en veggie kebab

Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de rode ui en de courgette in halve maantjes. Snij de puntpaprika in ringetjes. Halveer de olijven. Maak de blaadjes van de slaharten los. Scheur de blaadjes basilicum. Snij de halloumi in plakjes van een halve centimeter.

  2. Stoof de rode ui aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Bak er de veggiekebab bij. Stoof er na enkele minuten de puntpaprika, courgette, olijven en basilicum bij. Kruid met peper en zout. Bak de plakken halloumi even in olijfolie op een hoog vuur, aan aan beide kanten.

  3. Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij open. Smeer in elk broodje wat zure room en beleg met enkele slablaadjes. Schep er de kebab en groentemengeling in. Leg er een plakje halloumi op. Geef er de resterende slablaadjes en zure room bij.

     

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 764
Energie 182 kcal
Vetten 8.7 g
Fats acid satured 1.0 g
koolhydraten 17 g
waarvan suikers 2.2 g
Eiwitten 7.6 g
salt 1.10 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Niet inbegrepen in de box

  • rode ui 0.5
  • courgette 0.5
  • puntpaprika 0.5
  • groene olijven 60 g
  • slaharten 2
  • basilicum 6 g
  • halloumi 110 g
  • veggie kebab 150 g
  • pitabroodjes 4
  • zure room 100 ml

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Niet inbegrepen in de box

  • rode ui 0.5
  • courgette 0.5
  • puntpaprika 0.5
  • groene olijven 60 g
  • slaharten 2
  • basilicum 6 g
  • halloumi 110 g
  • veggie kebab 150 g
  • pitabroodjes 4
  • zure room 100 ml

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout