Doe de couscous in een kom en schenk er kokend water bij tot de couscous net onder staat. Dek af en laat even wellen. Haal er na 5 min. een vork door. Kruid met peper en zout en laat afkoelen. Snij de broccoli in roosjes en blancheer ze +/- 5 min. in kokend gezouten water. Giet daarna af en laat schrikken onder koud stromend water.
Snij intussen de radijzen in plakjes, de peer in partjes, de avocado en de komkommer in blokjes. Meng de afgekoelde broccoliroosjes met de radijzen, peer, avocado, komkommer en luzernescheuten. Hussel met een scheutje olijfolie en kruid met peper en zout.
Schep de afgekoelde couscous op een grote schaal en leg daarop de veldsla. Schep er de groente- en fruitmengeling op en sprenkel er witte wijnazijn over. Kruid verder af met peper en zout.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
488 KJ
Energie
117 kcal
Vetten
5.3 g
Fats acid satured
0.7 g
koolhydraten
13 g
waarvan suikers
2.3 g
Eiwitten
3.1 g
salt
0.06 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.