Kook de tagliatelle in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij de radicchio in fijne reepjes. Snij de preiwitten in drie stukken en snij deze in lange fijne reepjes. Scheur de pancettaplakjes in stukjes.
Bak de pancetta 2 min. in een antikleefpan zonder vetstof op een hoog vuur. Verlaag dan het vuur en voeg er de radicchio en prei aan toe. Kruid met peper.
Bewaar 1 dl kookvocht en giet dan de pasta af. Schep de pasta doorheen de groenten en voeg er dan het kookvocht aan toe. Klop de eitjes los en meng met de yoghurt en 2/3 van de Parmezaanse kaas. Meng onder het gerecht. Kruid naar smaak bij met peper en zout. Werk af met de resterende kaas.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
778 KJ
Energie
186 kcal
Vetten
8.4 g
Fats acid satured
3.8 g
koolhydraten
18 g
waarvan suikers
2.9 g
Eiwitten
8.5 g
salt
0.47 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.