Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de broodsneetjes krokant (in een broodrooster) en verkruimel ze heel fijn. Snij de courgette in halve maantjes. Hak de knoflook en de peterselie fijn.
Stoof de courgette, paprika en wortel gaar in wat olie op een laag vuurtje. Kruid met peper en zout. Stoof in een ander pannetje de knoflook aan in een klein beetje olie op een zacht vuurtje. Voeg er het broodkruim en peterselie aan toe en meng goed door elkaar. Haal van het vuur. Voeg de spinazie toe aan de gare groenten en laat slinken.
Giet de pasta af maar bewaar een kopje van het kookvocht. Doe de pasta bij de groenten en meng goed door elkaar. Meng er de pesto onder en voeg een scheutje kookwater toe zodat je een smeuïge saus bekomt. Kruid af met peper en zout. Verdeel de pasta over de borden en schep er bovenaan een lepel van het broodkruim op. Werk af met kaas.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
684 KJ
Energie
164 kcal
Vetten
5.2 g
Fats acid satured
1.3 g
Koolhydraten
24 g
waarvan suikers
2.6 g
Eiwitten
3.9 g
salt
0.37 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.