Kook de linzen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil en snij de zoete aardappel in stukjes. Snipper de rode ui fijn.
Stoof de rode ui aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje, in een diepe pan. Voeg er de zoete aardappel aan toe en kruid met de ras el hanout. Doe er na enkele minuten de tomatenpulp bij. Breng op smaak met peper, zout en suiker. Laat een kwartiertje pruttelen en voeg er dan de spinazie bij. Laat slinken. Meng er de linzen onder.
Maak kuiltjes in het pannetje en breek er de eitjes in. Zet het deksel op de pan en laat nog even pruttelen tot de eitjes gaar zijn. Haal de blaadjes koriander van de steeltjes en strooi over het zoete aardappelpannetje. Verkruimel er de feta over en serveer meteen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
497 KJ
Energie
119 kcal
Vetten
3.8 g
Fats acid satured
1.3 g
Koolhydraten
13 g
waarvan suikers
2.9 g
Eiwitten
6.5 g
salt
0.22 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.