Snij de paksoi in blokjes. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng het water aan de kook en los er het bouillonblokje in op.
Kruid de kipfilets met zout en peper en bak ze bruin in wat boter, in een braadpan met dikke bodem op een laag vuur. Schep de kip uit de pan. Blus de pan met de bouillon. Roer er de marmelade en de honing door en blijf zachtjes roeren tot de saus glad is. Bak intussen de wokgroenten en de paksoi in een scheutje olijfolie op een hoog vuur. Schep geregeld om en kruid met zout en peper.
Los het maïszetmeel op in wat water en giet bij de sinaasappelsaus. Zet het vuur uit en roer tot de saus indikt. Leg de kipfilets terug in de pan en warm ze op in de saus. Verdeel de rijst en de groenten over de borden. Leg er telkens een kipfilet (in sneetjes) op en nappeer met een beetje van de saus.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
91 kcal
Vetten
1.2 g
koolhydraten
14 g
waarvan suikers
6.8 g
vezels
0.8 g
Eiwitten
5.3 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.