Pers de knoflook en meng met het gehakt. Kruid met peper en zout. Rol balletjes van het gehakt en bak ze gaar in boter op een laag vuurtje. Haal er de balletjes uit en stoof er de courgetteblokjes in. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Doe de gegrilde paprika’s in een maatbeker. Voeg er de yoghurt en basilicum aan toe en mix fijn tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout.
Giet de pasta af, doe bij de courgette en schep er de paprikasaus bij. Voeg de gehaktballetjes toe. Breng verder op smaak met peper en zout en garneer met de geroosterde pijnboompitten.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
989 KJ
Energie
235 kcal
Vetten
14 g
Fats acid satured
5.8 g
Koolhydraten
18 g
waarvan suikers
1.7 g
Eiwitten
8.2 g
salt
0.60 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.