Schil de gewone en zoete aardappelen. Snij ze in gelijke stukken. Kook ze samen gaar. Snij de lente-ui in ringetjes. Scheur de basilicumblaadjes. Snij de andijvie in fijne reepjes.
Doe wat boter in een antikleefpan op hoog vuur. Bak er de quornblokjes in, maar schep regelmatig om om aanbakken te vermijden. Schep uit de pan.
Maak puree van de aardappelen: prak ze fijn samen met wat boter en een scheutje melk. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Schep er de andijvie, basilicum, lente-uitjes en zongedroogde tomaatjes onder. Kruid naar smaak bij met peper en zout. Schep de stoemp op borden en werk af met de verbrokkelde feta en de krokante blokjes quorn.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
524 KJ
Energie
126 kcal
Vetten
6.5 g
Fats acid satured
3.2 g
koolhydraten
11 g
waarvan suikers
4.4 g
Eiwitten
4.6 g
salt
0.95 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.