Snipper de sjalot fijn. Snij de chipolata’s in kleinere stukjes. Halveer de kerstomaten. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de chipolatastukjes op middelhoog vuur in wat boter. Neem ondertussen een andere pan en fruit de sjalot aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Doe er de pesto en de kerstomaatjes bij en bak eventjes mee. Schep er de gare ravioli onder. Meng goed.
Meng de spinazieblaadjes onder de pasta. Doe ook de gebakken worstjes bij de ravioli. Breng op smaak met peper en zout. Werk af met basilicumblaadjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
784 KJ
Energie
188 kcal
Vetten
12 g
Fats acid satured
5.1 g
koolhydraten
12 g
waarvan suikers
2.1 g
Eiwitten
7.0 g
salt
0.89 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.